Familiedag op de proefboerderij

Activiteiten voor jong en oud in een compleet arrangement

Een gezellige en originele familiedag of broers- en zussendag organiseren? Het belangrijkste is natuurlijk dat de  activiteit geschikt is voor iedereen; jong en oud, man en vrouw.

Op Proefboerderij Karmijn beleef je een gezellige familiedag op een unieke locatie in het groene Oost-Brabantse landschap. Al onze arrangementen hebben de natuur als inspiratiebron. Samen koken en bakken, creatief bezig zijn of dieren verzorgen, het kan allemaal. Wij kunnen een deel van de dag invullen, maar ook een compleet dagarrangement voor jullie samenstellen. Een arrangement is mogelijk op alle dagen van de week!

Wil je meer weten over wat we voor jouw familiedag kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee! Voor elk budget en voor elke groep is er een geschikt programma. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op! Je kunt ons ook bellen op 06 – 17 58 01 18 of mailen op info@proefboerderijkarmijn.nl

“In een mooie landelijke omgeving, leuke nieuwe recepten leren kennen. De sfeer en begeleiding wasgemoedelijk, gezellig en professioneel, waardoor iedereen zich even topkok mocht wanen. Samen heerlijk gegeten. Kortom: erg genoten van deze leuke dag!”

Tessie Jansen

Ik wil meer weten