Heidag en vergaderen

Verhuur en training

Voor wie? Groepen van 10-40 personen

Wil je eens een op een andere manier een heidag houden met je team of bedrijf. Proefboerderij Karmijn biedt vergaderruimte op een verfrissende plek midden in de natuur. Je vergadert letterlijk tussen de bloemen en planten vanwege de grote glazen wandpartijen van de Proefboerderij. De Proefboerderij bevindt zich aan de rand van de Groote Peel, een prachtig uitgestrekt natuurgebied. Echt een plek om de zaken eens met een heel ander licht te bekijken.

Om de heidag een actieve impuls te geven is er de mogelijkheid tot een intervisie/vergaderbreak. Deze wordt begeleid door Herold Dat. Herold Dat is gespecialiseerd in training, coaching & advies aan bedrijven. Hij werkt met de krachtige onderwijsmethode Ervarend-Leren. Herold Dat staat bekend om zijn werk bij Justitie, zijn achtergrond als topsporter en zijn ruimschootse ervaring als teambuild coach.

Wij bieden een volledig arrangement of afzonderlijke onderdelen.

  • Vergaderruimte
  • Intervisie/vergaderbreak
  • Intervisie begeleiden
  • Volledig verzorgede lunch (biologisch)
  • Gedurende de dag koffie, thee, drankjes, snacks
  • Eventueel afsluitende borrel of buffet (biologisch)

Wil je meer weten over Herold Dat? check Datventures

Informatie & inschrijven

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in; wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ervaringen

Dat was nog eens heerlijk vergaderen. Prachtige accommodatie op een rustgevende locatie. Tijdens de toch wel pittige gesprekken merkte ik ineens op dat er gebak in de oven stond te garen. Heerlijk om het gevoel te krijgen dat er zo goed voor je gezorgd wordt. Bedankt Anna!

Neeltje van de Vossenberg
Neeltje van de VossenbergDocent Varendonck College Asten/Someren