Actieve teambuilding

Teambuilding

Voor onze actieve teambuild activiteiten werken we samen met Datventures van Herold Dat. Herold is zeer ervaren op het gebied

Samen als één team functioneren. Door onze activiteiten zul je als team ervaren wat één met elkaar zijn betekent. Een hoge funfactor is hierbij de sleutel tot succes. Ervaar in een hoog tempo hoe jullie als team jullie eigen normen en waarden kunnen bepalen. Onze “BIG 5” staan hierbij telkens centraal. Durf jij je teamgenoten hierop aan te spreken ? Wij wel !

Tijdens deze No-Nonsense teamtraining bepaalt de “IK” in “WIJ” de kracht van het team! Om te komen tot een gemeenschappelijke besluitvorming is wederzijds respect en het geven van aandacht aan elkaar essentieel. Hoe kunnen jij en je team presteren in een TOP-prestatie cultuur? In onze teamtrainingen gaan we er altijd vanuit dat er de wens is om samen verbinding te maken, immers dan pas kun je een team vormen. Op drie lagen wordt het team uitgedaagd stappen te gaan maken:

  • Kennis; Wat weten wij, en wat weten wij nog niet?
  • Vaardigheden; Wat doen wij samen en wat nog niet?
  • Attitude; Wat willen wij samen doen om te komen tot synergie?

Door elkaar oprechte aandacht te geven en geweldloos met elkaar te communiceren ontstaat er vertrouwen in elkaar. In het besluitvormingsproces is elkaar niet veroordelen maar samen zoeken naar wat de richting zou kunnen zijn de sleutel tot succes in een top-prestatie cultuur. Moreel en ethisch bewust handelen wordt hierbij niet vergeten. De verkregen inzichten tijdens de training worden altijd vastgelegd in teamafspraken.

Verbinding zoeken is verbonden zijn…samenwerkt altijd !

Uw investering als team is gebaseerd op marktconforme prijzen. Een maatwerk programma aan de hand van een intake gesprek behoort tot de mogelijkheden.

Kortom Groeien door doen, middels Durf-Doe-Beleef-Ervaar-Leer denklijnen!

Wil je meer weten over Herold Dat? check Datventures

Informatie & inschrijven

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in; wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ervaringen

Prachtige locatie, zowel binnen als buiten. Het uitzicht op het ‘peellandschap’ is geweldig.

Goed verzorgde workshop; zowel het bezig zijn met allerlei materialen als de koffie met heerlijke taart.

Anna is een goede gastvrouw en stimulerend op een rustige manier.

.

Corrie H.pedagogisch medewerkster