Creatieve teambuilding

Voor wie? Groepen van 10-50 personen
Lengte 3 uur

 

Naast onze actieve teambuilding is er bij Proefboerderij Karmijn ook de mogelijkheid om met je team creatief aan de slag te gaan. Creatief werken werkt ontspannend, vindt deels plaats in het onderbewuste en laat sterke kanten aan het licht komen.

Kernbegrippen hierbij zijn:

  • Elkaar beter leren kennen
  • Inzicht in teamverbanden
  • Persoonlijk doelen

Door creatief met elkaar aan de slag te gaan kun je op een speelse manier uiting geven aan sterke punten in het team en mogelijke blokkades. Je krijgt als team inzicht in de verhoudingen binnen een groep en kunt deze hierdoor bespreekbaar maken en doorbreken. Persoonlijke doelen zijn daarin uiterst belangrijk. Door het stellen van persoonlijke doelen krijgt het team de mogelijkheid te groeien. Door elkaar door middel van de activiteiten beter te leren kennen creëer je wederzijds respect voor elkaar waardoor ruimte ontstaat elkaar meer te waarderen en ruimte te laten bestaan.

activiteiten in deze teambuilding zijn:

  • Art journal maken
  • Wensendoos

Informatie & inschrijven

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in; wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ervaringen

“Een zeer prettige-, respectvolle -, en persoonlijke benadering. De dag was erg leuk, ontspannen en creatief. Erg waardevol om op deze ludieke manier bezig te zijn met collega’s. Dit helpt de werkrelatie ontspannen en prettiger te maken. ”

Ronald HochstenbachPedagogisch medewerkster