Ontspannen bedrijfsuitjes

Gezelligheid en ontspanning in het groen.

Op Proefboerderij Karmijn kun je naast teambuilding ook terecht voor een gezellig bedrijfsuitje. Al onze workshops en arrangementen hebben de natuur als inspiratiebron. We steken de handen uit de mouwen tijdens een creatieve activiteit, bijvoorbeeld schilderen of een minimoestuin maken. Of we doen een culinaire workshop, zoals het bereiden van een lekkere lunch, taarten bakken of soepen maken. Wij kunnen een deel van de dag invullen, maar ook een compleet dagarrangement voor jullie samenstellen. Een arrangement is mogelijk op alle dagen van de week!

Voor een ontspannen team of bedrijfsuitje zijn al onze workshops geschikt. Kijk hieronder voor het aanbod of kijk onder de kop workshops. of kies voor een dagarrangement.

Voorbeeld

10.00 Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers

10.15 Start workshop Lekker Lunchen

13.00 Gezamenlijke lunch

13.30 Start workshop Schilderen

16.00 Einde

We hadden een geweldig leuke teamdag bij jou, op een prachtige locatie. Het zonnige zomerwer maakte het plaatje natuurlijk helemaal compleet. Je had bijzondere, net even “anders dan anders” recepten voor ons uitgezocht, die we in kleine groepjes, in een ongedwongen sfeer hebben klaargemaakt. Daarna samen tafelen en verder kletsen; zie hier de ingredienten van een zeer geslaagde teamdag!

Myra Spekken-Visser

Ik wil meer weten