2e paasdag open

Paaseitjes zoeken en klimmen in het adventure bos in Heusden.

 

Proefboerderij Karmijn en Datventures organiseren op 2e paasdag weer samen een leuke middag voor de jeugd.

 

Proefboerderij Karmijn is het afgelopen jaar weer de plek geweest voor kinderfeesten, kookworkshops, familiedagen, teamuitjes, teambuilding dagen en nog veel meer. Op 2e paasdag is iedereen net zoals vorig jaar wederom welkom om bij ons een kijkje te komen nemen.

 

Er is van alles te doen! Voor de allerkleinsten is er paaseitjes zoeken in het bos met aansluitend verschillende activiteiten in en rondom de proefboerderij. We gaan knutselen, kuikentjes aaien en eitjes schilderen. Ouders mogen natuurlijk mee knutselen en wat lekkers drinken. Onze kookworkshop studio of terras is daarvoor een prima plek.

 

In het Adventure bos kunnen de oudere kinderen lekker aan de slag. Klimmen in onze touwen, klauteren in de bomen, het laag touw parcours nemen, het bos ontdekken behoort tot de mogelijkheden. Het klimmen gebeurt onder deskundige begeleiding van Datventures. Voor alle kinderen is er wat te drinken en kleine versnapering. Durf, Doe, Beleef deze te gekke middag.

 

Paaseitjes zoeken en de andere activiteiten is er voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Kosten €5,00 per kind. Klimmen in het adventurebos is voor kinderen vanaf 8 jaar. €5,00 per kind.

 

Iedereen is van harte welkom om deze gezellige 2e Paas-middag met ons te vieren, jullie komen toch ook…….

 

 

Tijd: 13.30 tot 16.30 uur.

Locatie: Hollideeweg 3 Asten-Heusden.

Aanmelden kan via info@proefboerderijkarmijn.nl of check www.proefboerderijkarmijn.nl/2e-paasdag-open  Kijk ook alvast op www.datventures.nl

 

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *