Proefboerderij Karmijn en Datventures

Proefboerderij Karmijn en Datventures gaan samenwerken.

Vanaf heden slaan deze twee bedrijven de handen ineen om op Proefboerderij Karmijn nog meer activiteiten aan te bieden. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Avontuurlijke kinderfeesten
  • Team versterkende personeelsuitjes
  • Actieve vergaderbreaks

 

Ben je op zoek naar een spannend kinderfeest voor jou zoon of dochter. Klimmen in de bomen, spelen in het bos en spannende spellen. Dit is een kinderfeest vol uitdaging.

Of zoek je voor jouw team een uitje? Met dit actieve en creatieve personeelsarrangement geniet je van een leuke leerzame dag. Door middel van opdrachten komt je team dichter bij elkaar en leert de groep elkaar op een nieuwe manier kennen. In combinatie met een creatieve workshop of kookworkshop waarin je wordt uitgedaagd om samen te creëren, geef je`Samenwerkt`  een extra impuls en wordt dit een dag vol inspiratie.

Wij bieden een volledig arrangement of in afzonderlijke onderdelen.

Dan zijn er nog de actie vergaderbreaks voor jou team of bedrijf.

Wil je eens een op een andere manier een heidag houden . De Proefboerderij Karmijn biedt vergaderruimte op een verfrissende plek midden in de natuur. Deze heidag  kan indien gewenst begeleid worden door Herold Dat. Hij is gespecialiseerd in training, coaching & advies aan bedrijven en  werkt vanuit de pijlers Kennis, Kunde en Karakter. Het is mogelijk om op deze heidag een actieve vergaderbreak te houden die afgestemd is op het thema van de heidag.

Meer informatie volgt snel!! Voor vragen mail ons of bel naar 06-17580118.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *