Opening Proefboerderij Karmijn succes

Op 30 maart was de opening van de proefboerderij. De weerman voorspelde een prachtig zonnige dag, het eerste ingrediënt voor een mooie opening. Na de laatste voorbereidingen af te hebben gerond en nauwelijks tijd om nog even wat te eten, druppelde iets na half 2 de eerste bezoekers binnen. Het mooie weer had hen naar buiten gelokt en zij hadden hun weg naar de Hollideeweg gevonden. Het bleek erg goed toeven zowel binnen, als op het terras van de proefboerderij. Dat bleek wel uit de blijvende aanstroom van mensen. Zelfs toen ik, halverwege de middag, druk doende was met het bedanken van al die mensen die bij hebben gedragen aan het ontstaan van mijn bedrijf, kwamen gasten nog volop aangewandeld.

Ik ben overladen met succes wensen, bewondering en lieve woorden. Na mijn speech moest er een boom geplant worden. Niet zomaar een boom maar een daadwerkelijke ‘Karmijn’ appelboom. Deze ceremoniële handeling gebeurde samen met mijn ouders en verzegelde de officiële start van Proefboerderij Karmijn. Toen het water over de zojuist met grond bedekte wortels ging kon ik de Proefboerderij voor geopend verklaren. Een geweldig moment.

Na het officiële gedeelte van de middag konden de gasten en ik verder genieten van een biologisch drankje en hapje en het mooie weer. Voor de kinderen was het speelbos een reden om nog niet mee naar huis te willen. Al met al was het een middag vol mooie momenten en dus de perfecte start.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *