Expositie “Shades of reality”

Zondag 22 februari

10.00 tot 12.30

Door Onyis Martin (Kenia)

Een unieke expositie op een unieke plek, Proefboederij Karmijn,

Onyis Martin (Onyango) is een hedendaagse artiest uit Nairobi, Kenia en maakt kunst die je recht in je hart raakt. Hij gebruikt mixed media. Geïnspireerd door meditatie, yoga, systemisch werk en vooral het leven van alledag,  is ieder schilderij dat hij maakt een juweel wat resoneert met de KIJKER. Opgegroeid in een sloppenwijk in Nairobi,  heeft hij zichzelf leren tekenen en schilderen. Hij is huisartiest geweest van het Godown Artcentre. Nu is hij veel betrokken bij Kuona Trust, een gerenommeerd kunst en cultuur centrum in Nairobi.

Zijn werk is opgenomen in the “Kenya Art Diary 2015” en heeft hij recent geëxposeerd in Taiwan, Denemarken en UK.

Hij is oprichter van ‘the Healing Power of Art’, een stichting die zich richt op creatieve therapie voor kinderen en volwassenen. Daarnaast participeert hij in een groot internationaal project: ‘art against poverty’.

 

Je bent van harte welkom om te komen kijken. Er zullen doorlopend foto’s en een fimpje van Onyis te zien zijn.

Om 11 uur vind er een korte presentatie plaats van het project ‘Healing Power of Art’ door Marianne Verrijt. Het project zamelt kleurtjes, stiften, potloden en ander knutselmateriaal in, dus mocht u thuis nog iets hebben liggen in de kast, het is die dag ook van harte welkom.

En doe mee met de workshop ‘kunstige collage’. kruip zelf in de huid van een kunstenaar en maak een mooi kunstwerk voor bij jou aan de muur.

Karibu sana!

 

Onyism.arts-blogspot.com

www.facebook.com/onyismartinartist

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *