combi workshop leuk en lekker!

2019 is mijn lustrumjaar! Proefboerderij Karmijn bestaat 5 jaar!

De afgelopen 5 jaar waren er van opstarten, springen, rennen, vallen en opstaan, genieten, successen, workshops, kinderfeestjes, verhuurdagen, festivals en heel veel mooie dagen op de Proefboerderij. En nu staat er een bedrijf dat voor menig klant, maar ook zeker voor mijzelf niet meer weg te denken is. Ik durf met trots te zeggen dat Proefboerderij Karmijn een succes is. En een naam is die inmiddels ingeburgerd begint te raken in de omgeving.

In 5 jaar is er ook al heel erg veel gebeurd. Zo is het assortiment aan workshops flink uitgebreid, ik ben de ruimte gaan verhuren. Ik ben samen gaan werken met trainers en coaches voor o.a. teamtrainingen. De kinderfeestjes hebben de aftocht moeten blazen. Het terrein blijft in beweging en groeit met de activiteiten mee.

De natuur en de plek van de proefboerderij zijn nog steeds het warme hart van mijn onderneming. Biologisch koken, natuurlijke materialen, ruimte en rust, gezelligheid en plezier staan als stevige pilaren hieromheen.

Er wordt nog steeds heel wat af geworkshopt. En dat vind ik geweldig. Want groepen mensen begeleiden bij het creëren van een gerecht of een creatieve creatie blijf ik fantastisch vinden. En ter ere van de workshops en mijn 5 jarige bestaan lanceer ik een heel nieuwe categorie workshop namelijk de combi workshop!

Dit is een workshop die lekker eten en creatief bezig zijn combineert. Hij is zowel lekker als leuk om te doen. En een echte aanrader voor de eeuwige twijfelaar of de all round levens genieters onder ons. Laat je verrassen en kom genieten. Je bent van harte welkom!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *