Workshop brood

Voor wie? Groepen van 6-25 personen
Lengte 3 uur
Prijs v.a. 35,00 p.p.

Brood, dat is voor velen van ons genieten. Of het nu om een lekker broodje bij de lunch gaat of onderdeel van een uitgebreid diner. Brood hoort erbij en dat mag gevierd worden. En wat is er nou lekkerder dan vers gebakken brood.

In de workshop brood gaan we zelf brood bakken in onze hout gestookte oven. Jawel, zoals ook vroeger ons brood werd gebakken. Met de hitte van het vuur. Je maakt zelf deeg en niet te vergeten eigen smeersels als beleg.

We gaan aan de slag met verschillende broden en brood soorten. wit, zaden en pitten, gevuld en zoet, het komt allemaal voorbij.

En na het bakken wordt er natuurlijk gegeten. Schuif aan, aan een mooi gevulde tafel met brood, smeersel en beleg. Om je vingers bij op te eten.

Informatie & inschrijven

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in; wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ervaringen

Suspendisse nec rhoncus mauris. Vestibulum tincidunt, lorem nec semper feugiat, metus risus volutpat velit, vitae posuere risus leo laoreet orci. Donec tristique arcu eu libero congue, quis tristique lectus tempus. Donec a leo quis lorem suscipit semper in quis quam. In congue rhoncus risus ac mattis. Cras vel augue a nisi tincidunt vulputate quis tristique libero.

Els Oostveen
Els OostveenVisuels Fotografie